1. mai åpnet Circa igjen. Det vil si.. de åpnet dørene en time før 2. mai. Skuffelsen var stor, da jeg hadde planlagt å sitte der hele 1. mai. Jeg kom over skuffelsen etter noen timer, og tenkte "hei, jeg kan jo bare dra dit i morgen, etter jobb". Så det gjorde jeg. Lokalet har blitt vanvittig bra. Absolutt verdt ventetiden, sånn sett. Circa har beholdt den gamle stilen - en litt "ungdommelig" og trendy look. Mye farger, mønster osv. Jeg likte løsningen med noen små sofagrupper. Jeg syns stedet har blitt dødsbra. Men hva i helvete har skjedd med personalet?
Når vi kom inn stod det fire personer bak kassa. Alle bærer en slags bakeri-uniform, i motsetning til hverdagslige klær som dem som jobba der før. Det var jo nettopp det som var så bra med Circa! Men det er bare pirk i forhold til service'n. Jeg vet ikke helt hvordan de hadde fordelt arbeidsoppgavene. Èn stod og lagde maten i slow motion. Ei står i kassa med en blanding av forvirret og surt blikk, og surrer med noen kvitteringer. Ei annen har visst ansvaret for å lage kaffen, som vi by the way fikk i alt annet enn kaffe latte-kopper (antakelig fordi oppvasken stod overalt, i rundt 30 min før noen ryddet det vekk). Den siste går og smårydder, uten store resultater. Jeg stod i kø bak kanskje fem andre, og det tok over 20 minutter (!) før jeg fikk bestilt to enkle latte'r med karamell - og det var ikke bare jeg som begynte å bli utålmodig. Jeg skjønner at de er nye, men jeg jobber selv i serviceyrket, og et lite smil kan gjøre mye. Det er bedre å si "hei, jeg er ny, så beklager ventetiden". Det ville de virkelig tjent på. Jeg har imidlertid tenkt å gi de noen sjanser til, for jeg syns stedet har blitt vanvittig kult.
Man blir liksom ikke sint heller, bare veldig, veldig skuffet.
søndag 3. mai 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar